Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában a listavezető Valencia nem tudott nyerni a Real Betis otthonában, a Real Sociedad viszont hazai pályán megszerezte első győzelmét Atlético Madrid ellen.

Mindössze tíz perc telt el, amikor a szezont kirobbanó formában kezdő Di Vaio 16 méterről laposan a Real Betis kapujának jobb alsó sarokba lőtte a labdát. Ekkor úgy tűnt, a Valencia gond nélkül tovább folytatja menetelését a Primera Divisiónban, ám a címvédő túlságosan elkényelmesedett: a 30. percben a volt valenciai Olivira elhúzott a bal oldalon, beadására középen teljesen üresen érkezett Edu, aki hét méterről a hálóba passzolt, és beállította az 1-1-es végeredményt.

A Real Sociedad-Atlético Madrid összecsapás első félidejében nem sok minden történt, leszámítva Kovacevic fejesgólját a 41. percben, ami végül is elég volt a három pont otthon tartásához. Pedig a második játékrész már jóval több lehetőséget hozott, a legnagyobbat éppen az utolsó percben hagyta ki Lopez, aki szép csel után a felső kapufát találta el.

Primera División, 6. forduló:
Real Betis - FC Valencia 1-1 (1-1)
gól: Edu (29.), illetve Di Vaio (10.)

Real Sociedad - Atletico Madrid 1-0 (1-0)
gól:
Kovacevic (41.)

Primera División: Real-Depor a Bernabeuban/sport/focivilag/20041001elso1.html?pIdx=2