Vágólapra másolva!
Igazán gólgazdagra sikeredett a szerdai BL-játéknap, hiszen a 8 találkozón összesen 24 gól született. A legtöbbet az Inter lőtte, amely a Valencia otthonában 5-1-re nyert, tehát valósággal földbe tiporta a spanyol bajnokot. A másik hispán együttes sem volt sokkal szerencsésebb a másik talján gárda otthonában, az egykori Milan-csillag Frank Rijkaard által irányított FC Barcelona ugyanis 1-0-ra kikapott Milánóban. Meglepetés a forduló előtt még pont nélküli Sahtar könnyed Celtic-verése, no meg a címvédő Porto 2-0-s párizsi veresége. Az Abramovics-csapatok csatáját a Chelsea nyerte.

Az E csoportban három forduló után némi meglepetésre nem az Arsenal, hanem Fehér Csaba együttese, a PSV áll az élen 6 ponttal. A magyar középpályás ezúttal nem kapott lehetőséget az eindhoveni csapatban, amely Norvégiából, a mindössze eygpontos Rosenborg otthonából úgy hozta el a három pontot, hogy a hollandok győztes gólját De Jong 5 perccel a lefújás előtt szerezte.

Az Angliában mutatott bajnoki formája alapján a legnagyobb esélyesnek tartott Arsenal Ljungberg találatával szerzett vezetést a görög Panathinaikosz stadionjában, majd a görögök a 65. percben - egy parádés González-emeléssel - egalizáltak. A 74. minutumban az Aranylabda-várományos Henry is beköszönt, de a görögök - a lengyel Olisadebe révén - nem hagyták elvinni a pontokat az Eb-győztes nemzet otthonából.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló:
E csoport:
Rosenborg (norvég) - PSV Eindhoven (holland) 1-2 (1-1)
Rosenborg:
E. Johnsen - Russell, Riseth, Hoftun, Stensaas - Strand, Solli, Winsnes - Helstad (Braaten, 66.), Storflor - F. Johnsen (Brattbakk, 83.).
PSV: Riseth - Lucius, Cocu, Bouma, Lee - Van Bommel, Vogel, De Jong - Park, Farfán (Beasley, 82.) - Hesselink (Sibon, 90.).
gól: Storflor (42.), illetve Farfán (26.), De Jong (85.)
piros lap: Park (92., PSV)

Panathinaikosz (görög) - Arsenal (angol) 2-2 (0-1)
Panathinaikosz:
Halkiasz - Morris, Gumasz, González, Kirgiakoszu - Konsztantinu Baszinasz, Mitu, Vintra - Skácel, Konsztantinidisz.
Arsenal: Lehmann - Touré, Lauren, Campbell, A. Cole - Pirés, Fabregas, Edu, Ljungberg - Reyes, Henry.
gól: Gonzalez (65.), Olisadebe (81.), illetve Ljungberg (18.), Henry (74.)