Vágólapra másolva!
Első térdműtétje után további három operációt hajtottak végre Halmai Gábor sérült lábán, és az MTK labdarúgója még mindig az Uzsoki kórházban van. Az egykori válogatott középpályás az [origo]-nak elmondta, élete legnehezebb időszakán van túl, és egyelőre nem foglalkozik a visszatéréssel, csupán teljesen egészséges szeretne lenni.

"A műtétek három-négy százalékában néhány nap általában lázzal jár, ha fertőzést kap az ember, ám nekem tíz napig semmi bajom nem volt. Először azt hittem, a fiaimtól kaptam el valamit. Egy idő után azonban nem csillapodott a lázam, ezért visszatértem a kórházba, azóta haza sem engedtek. További három operációt hajtottak végre a térdemen, egyet artroszkópiával, kettőt hagyományos módszerrel, és a szalagpótlást is ki kellett venni. A hét végén ugyan két napra hazamehetek a családhoz, ám hétfőn vissza kell térnem a kórházba" - mondta Halmai, aki még a Ferencváros elleni, szeptemberi bajnokin sérült meg.

"Nem tagadom, életem legnehezebb időszakát éltem meg az Uzsokiban töltött több mint négy hét alatt, ehhez képest az edzőtáborok is babazsúrnak hatottak."

Kérdésünkre, hogy az orvosok mivel biztatják a jelenlegi helyzetben, Halmai ezt felelte: "Az jó jel, hogy a lázam lement, és egyre jobb a vérképem is, ugyanakkor csak jövő héten dől el, mennyi ideig kell még a kórházban maradnom. Mostanában már annak is örülök, hogy a kórteremből el tudok bicegni a szoba végéig. Egyelőre tehát az a legfontosabb, hogy teljesen egészséges legyek, minden más ráér később. Pillanatnyilag nem látok reményt a pályára való visszatérésre."