Vágólapra másolva!
Ügyvéd segítségével már megfogalmazta feljelentőlevelét a Nyíregyháza labdarúgócsapata, amelyben a fegyelmi bizottsághoz fordulnak. A nyírségiek szerint Nagy Imre Attila asszisztens megengedhetetlenül és minősíthetetlenül viselkedett a Honvéd elleni bajnokin. Pécsett az eredménytelenség miatt hat játékost részesítettek írásbeli figyelmeztetésben.

Továbbra sem nyugodt Détári Lajos, a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki a hétvégi, kispesti bajnoki követően úgy nyilatkozott, Nagy Imre Attila asszisztens megengedhetetlenül és minősíthetetlenül viselkedett, amikor "beintett" a nyírségi kispadnak. A világválogatott labdarúgó azzal fenyegetőzött, a fegyelmi bizottsághoz fordul, s nyírségi hírek szerint a feljelentést ügyvédi segítséggel már meg is fogalmazták.

Kisebb rendcsináláshoz nyúlt a PMFC is, amelynek ügyvezető igazgatója, Pázmándy Zsolt úgy vélte, nem várhatnak tovább. "Néhány játékosnál ki kell derítenünk, hogy miért futballozik sokkal gyengébb formában, mint tette azt a korábbi hónapokban. Vannak olyan információink, illetve sejtéseink, hogy nem mindenki él a szabadidejében profi játékostól elvárható életet" - nyilatkozta a sportvezető a Dunántúli Naplónak.

A klub az elmúlt négy fordulóban ismétlődő hibák, valamint az eredménytelenség miatt hat játékost részesített írásbeli figyelmeztetésben. A névsort nem hozta nyilvánosságra a klub, de a klub hivatalos honlapjának információja szerint egy labdarúgó pénzbüntetést is kapott, mert szurkolókkal keveredett szóváltásba.

A PMFC jelenleg 10 pontjával az Arany Ászok Liga 10. helyén áll, négy mérkőzés óta nyeretlen, ezeken a találkozókon mindössze négy gólt rúgott és kilencet kapott, összesen egy pontot gyűjtött.