Vágólapra másolva!
Gary Megson nem akarja meghosszabbítani szerződését, így legfeljebb jövő nyárig kívánja irányítani a Gera Zoltánt is foglalkoztató West Bromwich Albion labdarúgócsapatát.

"Semmiképpen sem írok alá új megállapodást" - szögezte le a szakember, aki 2000 óta irányítja az együttest. Megson másodszor vezeti a WBA-t a Premier League-ben, elsőre nem sikerült a bennmaradás, igaz, ezután azonnal visszakerült a gárda. Most sem túl rózsás a helyzet, Geráék 10 mérkőzésen 8 pontot gyűjtöttek, ezzel a 16. helyen állnak a 20 csapatos élvonalban.

Egy másik angol csapathoz, a Middlesbrough-hoz kapcsolódó hír, hogy térdsérülése miatt ebben a bajnoki szezonban már biztosan nem léphet pályára Gaizka Mendieta. A 30 éves spanyol középpályás a Portsmouth elleni, 1-1-re végződött vasárnapi összecsapáson sérült meg, amikor ütközött a cseh Patrick Bergerrel. Az első orvosi vizsgálatok szerint a Valenciával két Bajnokok Ligája-döntőt is elveszítő játékosnak a külső térdszalagjai szakadtak el, amelyeket mindenképpen meg kell operálni.

Mendieta 2001-ben a Valenciától az olasz Lazióhoz került, ám nem tudott állandó helyet szerezni magának a csapatban, ezért egy rövid barcelonai kitérő után Angliába szerződött.