Vágólapra másolva!
A Manchester Unitednek továbbra sem megy jól a Premier League-ben: a Vörös Ördögök az angol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában hazai pályán csak gól nélküli döntetlent értek el városi riválisukkal, a Cityvel szemben. A Newcastle hazai pályán meglepő és nagyarányú vereséget szenvedett a Fulhamtől, míg a Middlesbrough az utolsó pillanatokban szerzett góllal ikszre mentette a Bolton Wanderers elleni találkozót.

A Manchester United továbbra sem tudott faragni tetemes hátrányán, a városi rangadón ugyanis mindössze 0-0-s döntetlent ért el a Cityvel szemben. Sir Alex Ferguson együttesének ezzel 11 pont a hátránya a listavezető Chelsea-vel szemben, de további öt csapat is jobban áll a Vörös Ördögöknél.

Például a Bolton, amely a Middlesbrough otthonából kishíján elhozta mind a három pontot, ám 0-1-es állásnál, a vendégjátékos Jaaskelainen kiállítását követően Boateng a 90. percben pontot mentett a hazaiaknak. A Wanderers ezzel negyedik a tabellán, a Boro pedig - három ponttal a Bolton mögött lemaradva - az ötödik.

A Newcastle a Liverpoolt és a MU-t is megelőzhette volna, de a Szarkák ezúttal nem szárnyaltak, sőt: a Fulham a második félidőben produkált parádés 11 percének köszönhetően 4-1-re diadalmaskodott az északkelet-angliai város otthonában.

Premier League, 12. forduló:
Middlesbrough - Bolton Wanderers 1-1 (0-0)
gól: Boateng (90.), illetve Pedersen (72.)
piros lap: Jaaskelainen (87., Bolton Wanderers)

Newcastle United - Fulham 1-4 (0-1)
gól: Bellamy (77.), illetve John (28.), Malbranque (65., 71., utóbbit 11-esből), Boa Morte (76.)

Manchester United - Manchester City 0-0
piros lap: Smith (89., Manchester United)