Vágólapra másolva!
A Sochaux FC védője, Omar Daf 2009-ig meghosszabbította szerződését a klubnál. A jelenleg a Servette-nél futballozó francia középpályás, Christian Karembeu visszatérhet nevelőegyesületéhez, az FC Nantes-hoz.

A Blackburn Rovers várhatóan felbontja a francia támadó, Youri Djorkaeff szerződését. Az Everton a skót Rangers FC holland védőjét, Fernando Ricksent szemelte ki.

A Villarreal CF argentin védőjét, Gonzalo Rodríguezt a Juventus figyeli. Az RCD Mallorca a Blackburn Rovers spanyol szélsőjével, Javier de Pedróval tárgyal. A skót Celtic FC a Juventus védőjével, Mark Iulianóval hozták kapcsolatba.

A West Bromwich Albion megszerezte az argentin középpályást, Matías Almeydát. Az Atlético Madrid a Bayern München brazil focistáját, Zé Robertót szeretné leigazolni. A Hamburger SV a Bayern München fiatal középpályását, Piotr Trochowskit szemelte ki.

A Borussia Mönchengladbach az 1860 München cseh középpályását, Roman Tycét szeretné megszerezni. A Juventus jobb oldali középpályása, Mauro Camoranesi hamarosan meghosszabbíthatja szerződését.