Vágólapra másolva!
Az FSV Mainz leigazolta a Bayer Leverkusen középpályását, Hanno Balitschot, illetve a másodosztályú Energie Cottbus csatárát, Michael Thurkot. A finn támadó, Mikael Forssell visszatért a Chelsea FC-hez a Birmingham Citytől, ahol kölcsönben szerepelt.

A Crystal Palace tárgyalásokba kezdett a Dinamo Moszkva orosz válogatott csatárával, Dmitrij Bulikinnel. Az Istres megszerezte a klub nélkül álló védőt, Sébastien Perezt.

A Hannover '96 érdeklődik a Hertha BSC védője, Michael Hartmann iránt. Az SC Freiburg az osztrák SV Salzburg középpályását, Andreas Ibertsbergert venné meg.

A Borussia Dortmund fiatal védője, Markus Brzenska 2008-ig meghosszabbította szerződését. Az Atlético Madridot a Liverpool FC horvát focistájával, Igor Biscannal hozták kapcsolatba.

A Juventus védője, Nicola Legrottaglie iránt a Southampton FC érdeklődik. A Hamburger SV argentin csatára, Bernardo Romeo kölcsönbe az RCD Mallorcába kerülhet.

A brazil Corinthians szeretné leigazolni a Bayer Leverkusen argentin védőjét, Diego Placentét. A Stade Rennes középpályását, Etienne Didot-t az Atlético Madrid és a Tottenham Hotspur is figyeli.

A West Bromwich Albion a Sahtar Doneck horvát kapusát, Stipe Pletikosát szemelte ki. Az angol másodosztályban szereplő Queen's Park Rangers a Serie A-ból erősítene: a londoniak a Roma francia védőjét, Vincent Candelát, illetve az Internazionale fiatal hátvédjét, Giovanni Pasqualét szereznék meg.

A Chelsea FC szerződtette az orosz CSZKA Moszkva cseh középpályását, Jiri Jarosíkot. A Blackburn Rovers leigazolta az új-zélandi válogatott csapatkapitányát, Ryan Nelsont. A Libertadores-kupa-győztes Once Caldas kapusa, Juan Carlos Henao a brazil Santosban folytatja.