Vágólapra másolva!
 

A Juventus leigazolta az eltiltott román támadót, Adrian Mutut, aki legutóbb a Chelsea-ben futballozott. A Paris Saint-Germian bosnyák csatára, Vedad Ibisevics kölcsönbe a másodosztályú Dijonba került.

A Bayern München érdeklődik a Hannover '96 fiatal középhátvédje, Per Mertesacker iránt. A Werder Bremen a Bayer Leverkusen középpályását, Bernd Schneidert szerezné meg. Az Arminia Bielefeld veterán focistája, Detlev Dammeier újabb egy évvel meghosszabbíthatja szerződését. Az 1. FC Nürnberg a szezon végéig megszerezte a Werder Bremen finn középpályását, Pekka Lagerblomot.

A Sevilla FC középpályása, José Luis Martí 2008-ig meghosszabbította kontraktusát. A Birmingham City hétmillió fontot ajánlott a Portsmouth FC-nek a nigériai Yakubu Aiyegbeniért. A Juventus a Benfica jobbhátvédjét, Miguelt figyeli. Az Olympique Marseille az AC Milan dán csatárára, Jan Dahl Tomassonra vetette ki hálóját.

A Levante UD bejelentkezett az Olympique Lyon amatőrök közé "száműzött" csatáráért, Giovane Élberért. A Siena csatára, Mattia Graffiedi a másodosztályú Modenához szerződött. A Lille OSC szerződtette a harmadosztályú Nimes középpályását, Kevin Barralont.

Az Atlético Madrid veterán védője, Santi kölcsönbe az Albacetébe került. Az Internazionale fiatal balhátvédje, Giovanni Pasquale a szezon végéig kölcsönjátékosként a Sienában bizonyíthat. A Fulham FC portugál szélsője, Luis Boa Morte 2008-ig meghosszabbította szerződését. A Real Madrid visszarendelte a Fiorentinától a violáknak kölcsönadott csatárt, Javier Portillót.