Vágólapra másolva!
A Manchester United a másfél héttel ezelőtti, otthoni döntetlent követően idegenben 2-0-ra verte az ötödosztályú Exeter csapatát, és ezzel a negyedik fordulóba jutott az FA-kupában. A Blackburn, a Fulham és a Hartlepool szintén sikerrel zárta a megismételt mérkőzést.

A Manchester hamar az Exeter tudtára adta, hogy egyszer volt Budán kutyavásár, Scholes pazar labdával ugratta ki Cristiano Ronaldót, aki éles szögből Jones kapus lábai között a hosszú sarokba lőtt. A másik ifjú titán, Rooney is követhette volna a portugál példáját, de nagy helyzetben Jonesba püfölte a labdát.

Az Exeter darált becsülettel, de ennél többre nem futotta, aztán egy baloldali beadás után Howard majdnem meglepte a hazaiakat egy góllal, a MU amerikai kapusa elcsúszott felugrás közben, de szerencséjére a labda nem a kapu felé pattant a kezéről.

Giggs sem a szokásos formáját hozta, sem fejjel, sem lábbal nem sikerült eltalálnia a kaput, mint ahogy a másik oldalon Devine is mellé helyezett, pedig látványos kapáslövése a félidő legnagyobb Exeter-lehetősége volt.

A szünet után felbátorodott az ötödosztályú gárda, hörgött is a nép akárhányszor a tizenhatos közelébe került a labda, de így is a Vörös Ördögök voltak közel a gólhoz, Rooney kísérlete Scholest találta telibe, majd a háló felé tartott, de Jones még időben rávetődött. Scholes ugyan még megpróbálta labdástól a kapuba rúgni az Exeter hálóőrét, de ez sem jött össze.

A 60. percben Devine szinte lemásolta első félidei mozdulatát, ismét kapásból tüzelt, és ismét mellé, aztán Taylor már pontosabban célzott, de csak annyival, hogy a reklámtábla helyett Howard kezében landolt a játékszer. Azért csak sikerült gólt lőni Howardnak, apró szépséghiba, hogy Devine lesről tette, nem úgy Rooney, aki három minutummal a vége előtt Saha passza után fektette el Jonest, majd pöckölt a kapuba, ezzel el is dőlt minden.

FA-kupa, 3. forduló, megismételt mérkőzés:
Exeter (V. osztályú) - Manchester United 0-2 (0-1)
gól:
C. Ronaldo (9.), Rooney (87.)

Blackburn Rovers - Cardiff (II.) 3-2 (2-1)
gól:
Thompson (9., 32.), Pedersen (47.), illetve McAnuff (24.), Collins (54.)

Fulham - Watford (II.) 2-0 (1-0)
gól:
Volz (13.), Radzinski (65.)

Boston United (IV.) - Hartlepool (III.) 0-1 (0-0)
gól: Boyd (72.)