Vágólapra másolva!
Az AC Parma szerződtette a másodosztályú Modena csatárát, Fabio Vignarolit. A Middlesbrough FC ausztrál kapusa, Mark Schwarzer 2008-ig meghosszabbította szerződését. A Crystal Palace fiatal szélsőjét, Wayne Routledge-et a Tottenham Hotspur szeretné leigazolni.

Az Olympique Lyon támadója, Fabrice Fiorese a Stade Rennnes-ben köthet ki. A skót Livingstonban szereplő magyar focisták új csapattársa az FC Nantes csatára, Hassan Ahamada lehet.

A Werder Bremen középpályása, Tim Borowski 2008-ig hosszabbította meg kontraktusát. Az AS Roma görög középhátvédjét, Trajanosz Dellaszt a hírek szerint a Bayer Leverkusen vinné.

A Real Betis érdeklődik a Real Zaragoza paraguayi balhátvédje, Delio Toledo iránt. Az Excelsior Mouscron lengyel csatárát, Marcin Zewlakowot a Bolton Wanderers és a Charlton Athletic is figyeli

A Fulham bejelentkezett a harmadosztályú Swindon Town fiatal csatáráért, Sam Parkinért, és a görög Panioniosz cseh kapusáért, Jaroslav Drobnyért. Az AS Saint-Etienne védője, Vincent Hognon két évvel meghosszabbította szerződését.

Az Everton a Málaga CF uruguayi középpályását, Marcelo Romerót szemelte ki.

A Villarreal CF középpályása, Josico 2007-ig meghosszabbította szerződését. Az AS Monaco kölcsönadta fiatal középpályását, Jimmy Juant az angol másodosztályban szereplő Ipswich Townnak.