Vágólapra másolva!
A Borussia Mönchengladbach luxemburgi védője, Jeff Strasser 2007-ig meghosszabbította szerződését. A Crystal Palace visszautasította a Tottenham Hotspurs ajánlatát fiatal szélsőjéért, Wayne Routledge-ért.

A Hansa Rostock a Southampton svéd középpályását, Anders Svenssont, valamint az Energie Cottbus marokkói focistáját, Juszef Mohtarit szemelte ki. Az Arminia Bielefeld az osztrák FC Superfund lengyel védőjét, Thomas Wisiót teszteli.

A Levante UD bejelentkezett a Fulham FC holland kapusáért, Edwin van der Sarért. A Lazio macedón csatárát, Goran Pandevet a Southampton szemelte ki. Az SC Bastia leigazolta a Servette veterán francia középpályását, Stéphane Zianit.

A Paris Saint-Germian 2,7 millió euróért megvette a CSZKA Moszkva középpályását, Szergej Szemakot. Az Arsenal fiatal szélsője, Jermaine Pennant a szezon végéig kölcsönbe a Birmingham Cityhez került.

A Palermo leigazolta a másodosztályú Albinoleffe támadóját, Davide Possanzinit. A Hannover amerikai védője, Steve Cherundolo 2008-ig meghosszabbította szerződését.