Vágólapra másolva!
A hétvégén a 19. fordulóval folytatódik a német labdarúgó-bajnokság, s az éllovas Bayern Münchenre nehéz feladat vár, hiszen az 5. helyen álló Hertha BSC vendége lesz. Az olasz és a spanyol bajnokságban ezúttal nem lesz rangadó, Angliában pedig FA-kupa-fordulót rendeznek, melynek keretében a Manchester United a Middlesbrough csapatát fogadja.

A Dárdai Pált is foglalkoztató berliniek egyre stílusosabban játszanak a két brazil klasszis, Marcelinho és Gilberto vezérletével, s szinte garantált, hogy vasárnap késő délután élvezetes 90 percet láthatnak majd a szurkolók.

"Nincs jobb, mint egy teltházas rangadó a Bayern München ellen" - jegyezte meg Falko Götz, a Hertha BSC vezetőedzője. A tréner arra nem tért ki, hogy hazai pályán nem tartozik a félelmetes csapatok közé a német főváros együttese, hiszen nyolcból mindössze két meccset nyert meg, ötször döntetlent játszott. Ennél sokkal jobb a Bayern idegenbeli statisztikája, hiszen már négyszer gyűjtött három pontot.

A Bayern közvetlen üldözői közül a Schalke Kaiserslauternbe látogat, a Stuttgart a Nürnberget fogadja, a Wolfsburg pedig a Freiburg otthonában lép pályára.