Vágólapra másolva!
Egy félidő alatt eldöntötte a három pont sorsát az Atlético Madrid labdarúgócsapata, amely 0-1-ről 3-1-re fordítva verte hazai pályán az Albacetét. A Barcelona gól nélküli első félidő után 4-0-ra győzött a Sevilla otthonában.

Hihetetlen góllal kezdődött az Atlético Madrid-Albacete találkozó, amelynek 12. percében meglepetésre a vendégek szereztek vezetést. Francisco a saját térfelén szerzett labdát, majd egy nagy sprintet levágva lerázta védőit, s alig lépte át a felezővonalat a kint álló hazai kapust meglepve okosan emelt a félpályáról a kapuba (0-1).

Sokáig nem örülhetett a vendéggárda, a 20. percben egy vitatható büntetőt Fernando Torres értékesített, majd tíz perccel később Ibagaza lőtt nagyon szép gólt. A félidő hajrájában Pablo fejesével alakult ki a 3-1-es eredmény.

A második játékrészben hiába játszott fölényben az Atléticó, helyzeteit már nem tudta gólra váltani.

A nap másik mérkőzésén a listavezető Barcelona a negyedik helyezett Sevilla otthonában lépett pályára, s csupán az első találatig volt szoros az összecsapás. Arra viszont elég sokat kellett várni, az első félidő ugyanis nagy iramban, de gól nélkül telt el.

A második játékrészt a kameruni gólzsák, Eto'o 49. percben szerzett találatával indult, aztán hét perccel később Baptista talált saját kapujába, újabb két minutum elteltével pedig Ronaldinho volt eredményes. A kegyelemdöfést Giuly adta meg a 74. percben, beállítva ezzel a 4-0-s végeredményt.

eredmények, Primera División, 21. forduló
Atlético Madrid - Albacete 3-1 (3-1)
gól:
F. Torres (20., büntetőből), Ibagaza (30.), Pablo (45.), illetve Francisco (12.)

Sevilla - Barcelona 0-4 (0-0)
gól:
Eto'o (49.), Baptista (56., öngól), Ronaldinho (58.), Giuly (74.)

A Sevilla vendége lesz a Barcelona/sport/focivilag/20050128berlinbe.html?pIdx=3