Vágólapra másolva!
Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy megbüntetik Ronaldót, a Real Madrid világbajnok labdarúgóját, mert jókora késéssel érkezett csapata keddi edzésére.

A Marca című sportnapilap úgy tudja, hogy a sztár, aki magánrepülőgépén utazott vissza Párizsból Madridba a hétfőn tartott "jelképes" esküvője után, 45 percet késett a tréningről, s fájós lábujja miatt korábban távozott onnan. A gép technikai okok miatt késve indult el a francia fővárosból.

"Ronaldo a lagzin sérült meg, mire felkelt, már fájt és dagadt volt az ujja" - írta a Marca. A lap szerint elképzelhető, hogy a világsztár, aki szerdán sem érkezett meg időben az edzésre, szombaton nem játszhat a Bernabeu-stadionban, ahol csapata az Athletic Bilbaót fogadja.

A klasszis hétfőn házasodott össze jelképesen Daniela Cicarelli televíziós műsorvezetővel. A 28 éves világbajnok egy elegáns francia kastélyban, a Chateau de Chantillyban mondta ki Valentin-napon választottjának a boldogító igent. A Párizstól 35 km-re található, XVII. századi palotában 250 vendég jelent meg, köztük olyan barátok, mint Raúl, David Beckham és Michael Schumacher.