Vágólapra másolva!
Másfél évre szóló névadó szponzori szerződést kötött pénteken Debrecen labdarúgócsapata, valamint a cívisvárosi székhelyű Bartók Kft. A kontraktus értelmében az élvonalbeli együttes a 2005-2006-os bajnoki évad végéig DVSC-AVE Ásványvíz néven szerepel a pontvadászatban.

A szerződést Szilágyi Sándor, a DVSC cégvezetője, valamint Bartók Arnold, a Bartók Kft. ügyvezetője látta el kézjegyével.

A támogatás pontos összegét a felek nem kívánták nyilvánosságra hozni, azonban annyit elárultak az esemény apropóján pénteken megtartott sajtótájékoztatón, hogy a klub tulajdonosai által nyújtott támogatás után ez a legjelentősebb volumenű anyagi segítség a 103 éves egyesület történetében.

Amennyiben a piros-fehér alakulat elindulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében vagy az UEFA-kupában, úgy a mezükön ez az egyedüli névszponzor szerepel majd.

A sajtótájékoztatón továbbá elhangzott, hogy a DVSC bérleteseinek száma tovább emelkedett, jelenleg 3200-an mondhatják magukat bérlettulajdonosoknak. Ami pedig a szakmai részt illeti, Szilágyi Sándor úgy fogalmazott, a tavaszi rajt előtt a klubnak nincs szándékában újabb igazolásokat eszközölni.