Vágólapra másolva!
A Newcastle United veterán csatára, Alan Shearer bejelentette, hogy a szezon végeztével mégsem vonul vissza, és egy évvel meghosszabbította kontraktusát.

Horváth Ferenc, Kriston Attila és Vincze Gábor csapata, a skót Livingston két ismert játékossal erősített: a klub szerződtette a francia Pascal Noumát, aki pályafutása során szerepelt a PSG-ben, a Marseille-ben és a Besiktasban is, valamint megszerezték a marokkói Haszan Kaslult, aki korábban futballozott a Southamptonban és az Aston Villában.

Az RCD Espanyol kiszemeltje a Real Zaragoza brazil focistája, Sávio. A Levante UD a Getafe védőjét, Mario Cotelót szeretné megszerezni.

A Siena brazil középpályása, Rodrigo Taddei iránt az Internazionale is érdeklődik. Az AS Roma fiatal középpályása, Alberto Aquilani 2010-ig meghosszabbította szerződését. Az RC Deportivo uruguayi csatárát, Walter Pandianit, aki jelenleg kölcsönben a Birmingham Cityben szerepel, az FC Barcelona is kiszemelte.

A VfB Stuttgart érdeklődik a Liverpool francia védője, Grégory Vignal iránt, aki a Rangersben futballozik kölcsönjátékosként. A Bayer Leverkusen amerikai futballistája, Landon Donovan visszatért az USA-ba a Los Angeles Galaxy együttesébe.

Az AS Monaco norvég védőjét, Hassan el-Fakirit a Brann Berger szeretné hazacsábítani. A Borussia Dortmund francia védőjét, Ahmed Madounit a Girondins Bordeaux szeretné leigazolni.

Az RSC Anderlecht elefántcsontparti támadója, Aruna Dindane-t az AS Saint-Etienne vinné. Az RSC Charleroi focistája, Grégory Chist a Lille OSC-t érdekli. Az FC Nantes a brazil Sao Paulo FC védőjét, Andersont figyeli.

Az Arminia Bielefeld a jelenleg klub nélkül álló francia csatárt, Bernard Diomede-et teszteli. A Sochaux védője, Sylvain Monsoreau a Sampdoria kiszemeltje. A Messina focistája, Marco Storari 2008-ig meghosszabbította szerződését.