Vágólapra másolva!
A Bolton Wanderers érdeklődik az Everton FC védője, Alan Stubbs, illetve a Celtic FC középpályása, Neil Lennon iránt. A Tottenham Hotspur ír csatárát, Robbie Keane-t viszont éppen az Everton csábítja.

A Borussia Dortmund a Borussia Mönchengladbach középpályását, Thomas Broichot szemelte ki. A Hamburger SV hamarosan új szerződést ajánl két középpályásának, Szergej Barbareznek és Stefan Beinlichnek.

A Liverpool FC cseh focistája, Vladimir Smícer a nyáron valószínűleg távozik a Vörösöktől. A Racing Santander az RC Strasbourg marokkói középpályását, Jaszin Abdesszadkit figyeli.

Az Arminia Bielefeld megszerezte a következő szezonra a Hannover '96 szerb középpályását, Nebojsa Krupnikovicot. A Hannover viszont nem hosszabbítja meg cseh csatára, Jiri Kaufman nyáron lejáró kontraktusát.

A Lecce fiatal argentin középpályását, Cristian Ledesmát az FC Barcelona is figyeli. Az FC Nantes középpályását, Jérémy Toulalant az Arsenal FC környékezte meg.

Az Olympique Lyon védőjét, Éric Abidalt a Lazio szeretné leigazolni. A Besiktas spanyol focistája, Juanfran visszatérhet hazájába, mégpedig az RC Deportivo együtteséhez.