Vágólapra másolva!
A Ferencváros 2-0-ra legyőzte a Vasas együttesét a labdarúgó Arany Ászok Liga 22. fordulójában, ezzel hazai pályán tavasszal először tudta otthon tartani a három pontot.

Arany Ászok Liga, 22. forduló:
Ferencváros - Vasas 2-0 (0-0)
Üllői út, 4000 néző
v.: Bede
Ferencváros: Szűcs - Vukmir, Botis, Gyepes - Takács (Balog Z., 84.), Kapic, Lipcsei, Huszti - Rósa D. (Penksa, 86.), Sowunmi, Bartha (Bajevski, 60.)
Vasas: Molnár M. - Balog Zs., Győri, Tóth A. - Vass, Ködöböcz, Füzi K., Szanyó, Kovrig (Weitner, 66.) - Horváth P. (Schultz, 70.), Waltner
gól: Győri (48. - öngól), Gyepes (67.)
sárga lap: Ködöböcz (37.), Kovrig (60.), Vass (81.)

24. perc: Botis közel 50 méteres indítással lepte meg Sowunmit, aki megelőzte a vendégek kapusát, de pöccintése kicsivel elkerülte a jobb alsó sarkot.

48. perc: Lipcsei bal oldali szöglete után Rósa D. fejelt volna, de menteni igyekvő Győri szerencsétlenül saját kapujába csúsztatott (1-0).

59. perc. Kovrig jobb oldali szögletére Horváth P. érkezett a rövid saroknál, pörgetését a gólvonalon álló Rósa D. kivágta.

67. perc: Kapic nagyszerűen ívelt be a bal oldalról, és a hosszú saroknál érkező Gyepes a jobb felső sarokba bólintott (2-0).

Úgy tűnt, a vendégek alapos fejmosást kaptak az elmúlt napokban, hiszen nyoma sem volt annak, hogy legutóbbi két bajnokijukon tíz gólt kaptak. Igaz, az angyalföldiek támadójátéka még így is hagyott némi kívánnivalót maga után. A Ferencváros az elmúlt hetek teljesítményéhez képest ugyan jobban futballozott az első félidőben, de helyzetekben ez nem mutatkozott meg.

A hazaiak nagy lendülettel kezdték a második játékrészt, amelynek Győri János öngólja révén meg is lett az eredménye. A zöld-fehérek nem álltak le, és Gyepes Gábor fejesével gyakorlatilag eldöntötték a találkozót, hiszen a sérülésektől tizedelt Vasas képtelen volt veszélyes támadásokat vezetni.