Vágólapra másolva!
Bryan Robson, a West Bromwich Albion labdarúgócsapatának vezetőedzője ismét elragadtatással beszélt Gera Zoltánról, akinek eladásáról csak rendkívüli ajánlat esetén gondolkodna el. Az biztos, hogy kiesés esetére sem állapítottak meg "kivásárlási árat" a csatár szerződésében.

"Zoltán klassz fickó! Remek személyiséggel rendelkezik, hatalmas fejlődésen ment keresztül. Tudja, hogy a West Brom révén jutott esélyhez az angol futballban" - mondta a korábbi kiváló középpályás, aki az elmúlt hónapokban már többször kijelentette, hogy nagyon elégedett a magyar válogatott játékossal.

Robson mellett a klubelnök Jeremy Peace sem gondolkodik a volt ferencvárosi támadó elengedéséről. "Zoltánt tavaly vásároltuk meg, szerződése még két évig érvényes, s újabb egy szezonra szóló opcióval rendelkezünk. A dolgok jelenlegi állása szerint nálunk folytatja pályafutását. Nem engedjük el, még akkor sem, ha búcsúzunk az élvonaltól. Szerződésében nem szerepel kivásárlási összeg, a csapatból csak Kanu rendelkezik ilyen kitétellel a kontraktusában" - jelentette ki a birminghamiek első számú vezetője.

Gera tavaly nyár óta 42 találkozón lépett pályára a WBA-ban, 32-szer bajnoki találkozón. Összesen hét gólnál tart, a Premier League-ben ötször volt eredményes.