Vágólapra másolva!
A Sevilal FC védője, David Castedo 2008-ig meghosszabbította szerződését. Az Aston Villa holland cserekapusa, Stefan Postma a nyáron az FC Utrechtbe igazolhat. Az FC Porto dél-afrikai csatárát, Benny McCarthyt a Blackburn Rovers szeretné megszerezni.

A Newcastle United holland csatára, Patrick Kluivert iránt a Valencia CF érdeklődik. A Paris Saint-Germain az Olympique Lyon fiatal csatárát, Bryan Bergougnoux-t szemelte ki.

A Borussia Dortmund új kiszemeltje a PSV Eindhoven kapusa, Edwin Zoetebier. A Benfica brazil középhátvédjét, Luisaót a Bayern München szeretné leigazolni. A Lazio a PSV Eindhoven svájci középpályása, Johan Vogel iránt érdeklődik.

Az AS Romát a Sahtar Doneck brazil középpályásával, Matuzalemmel hozták kapcsolatba. A Real Zaragoza argentin védőjét, Gabriel Militót az FC Barcelona után a Manchester United is figyeli. A VfB Stuttgart magyar csatárát, Szabics Imrét a Hannover '96 csábítja.

Az RC Deportivo szeretné kölcsönvenni a következő szezonra a Málaga brazil csatárát, Fernando Baianót. A Tottenham Hotspur fiatal védője, Dean Marney két évvel meghosszabbította szerződését. Az 1. FC Kaiserslautern azonnali hatállyal szerződést bontott két focistájával, Dimitriosz Grammoziszzal és Selim Teberrel.