Vágólapra másolva!
A Manchester City védője, Ricard Dunne 2007-ig meghosszabbította szerződését, míg a csapat fiatal védője, Nedum Onouha újabb három évre elkötelezte magát a klubhoz. A Birmingham City ír csatára, Clinton Morrison a szezon végeztével valószínűleg távozik a klubtól.

A Chelsea az Udinese cseh focistájával, Marek Jankulovskival szeretné megoldani balhátvéd-problémáit. Az Aston Villa a Rangers FC horvát csatárát, Dado Prsót vinné.

A VfL Wolfsburg a dán Bröndby IF svéd csatárát, Johan Elmandert figyeli, a wolfsburgiak argentin játékmesterét, Andrés d'Alessandrót viszont a brazil Corinthians csábítja.

A Hertha BSC a szerb Crvena Zvezda hórihorgas csatárát, Nikola Zigicet figyeli. Az osztrák SV Salzburg a Hamburger SV két focistáját, a kapus Martin Pieckenhagent, illetve a jelenleg a Mallorcának kölcsönadott Bernardo Romeót szemelte ki.

A Juventus FC állítólag érdeklődik az Arsenal FC brazil középpályása, Edú iránt. A Paris Saint-Germain albán középpályása, Lorik Cana 2008-ig meghosszabbította szerződését.

Az FK Austria Wien lengyel középpályását, Sebastien Milát a Feyenoord, az Ajax Amsterdam és a Fulham FC is kiszemelte. Az RCD Espanyol brazil focistáját, Fredsont a Celta Vigo és a Deportivo Alavés is vinné.