Vágólapra másolva!
Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezető igazgatója szerint nem kizárt, hogy az idény végén megválnak néhány érvényes szerződéssel rendelkező labdarúgótól, ugyanakkor közölte, ez még korántsem dőlt el.

"Egyelőre a bennmaradásunk sem teljesen biztos, így pedig nem lehet a következő idényre tervezni. A sportnapilapban megjelent információ, mely három, úgymond veszélyben lévő futballistát is megnevez, csupán kitaláció" - mondta Vancsa.

A sportvezető hozzátette, noha több játékossal elégedetlenek, a hátralévő három fordulóban még ők is mutathatnak olyan produkciót, hogy számoljanak velük a következő idényben. Vancsa a nyári erősítésekre is kitért, jelezve, komoly igazolásokat tervez, ugyanakkor e tekintetben is cáfolta a Nemzeti Sport által közölt neveket.

"Kabát Pétert tavaly nyáron szerettük volna megszerezni, míg Tököli Attilának azt sem tudom, hogy meddig szól a szerződése, illetve milyen állapotban van" - mondta Vancsa. Sebők Vilmos neve már többször felmerült Angyalföldön, de nem most.

A Vasas múlt nyáron, illetve télen is magyar viszonylatban jónak tartott labdarúgókat szerződtetett, ennek ellenére 31 ponttal csak a 11. helyen áll a bajnokságban, ráadásul sokáig a kiesés réme is fenyegette.