Vágólapra másolva!
A Manchester United bejelentkezett az FC Porto középpályásáért, Maniche-ért. A Real Madrid portugál "galaktikusát", Luis Figót a japán Urawa Red Diamondsszal hozták kapcsolatba.

A Portsmouth FC felbontotta kapusa, Shaka Hislop szerződését. Az AS Monaco balhátvédjét, Patrice Evrát a Liverpool FC is kiszemelte. Az Arminia Bielefeld megszerezte a másodosztályú Greuther Fürth focistáját, Heiko Westermannt.

Az RC Deportivo a Benfica középpályását, Armando Petit-t szeretné megszerezni. A Sevilla FC az FC Porto brazil csatárát, Luis Fabianót figyeli.

A Villarreal CF az argentin San Lorenzo középpályását, Pablo Zabaletát nézte ki magának. Az Everton FC közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Tottenham Hotspur walesi középpályását, Simon Daviest. Az Internazionalét a Sao Paulo FC védőjével, Diego Luganóvál hozták össze.

A Feyenoord védőjét, Patrick Pauwee-t az 1. FC Köln szemelte ki. Az 1. FC Kaiserslautern leigazolta a Fortuna Düsseldorf focistáját, Axel Bellinghausent. A Bayern München iráni csatára, Vahed Haszemjan a Hannover '96-ba igazolt. A Lille OSC védője, Nicolas Plestan 2009-ig meghosszabbította szerződését.