Vágólapra másolva!
A Newcastle United francia szélsője, Laurent Robert minden bizonnyal távozik a klubtól. Az Olympique Lyon az FC Nantes fiatal középpályását, Jérémy Toulalant szemelte ki. Az AS Monaco megszerezte a Stade Rennes középpályását, Olivier Sorlint, illetve a Borussia Dortmund francia kapusát, Guillaume Warmuzt.

A Bologna FC Adrian Mutut szeretné megkapni a Juventustól Mourad Meghniért cserébe. A Real Zaragoza csatárát, David Villát a Tottenham Hotspur szerezné meg. Az argentin San Lorenzo középpályását, Pablo Javier Zabaletát a Reggina és a Sampdoria is kiszemelte.

A Toulouse FC csatárát, Daniel Moreirát a Stade Rennes szeretné leigazolni. Az Internazionale argentin védője, Nicolás Burdisso hazatérhet a Boca Juniorsba. A Werder Bremen kanadai védője, Paul Stalteri a Tottenham Hotspurba szerződött.

A Middlesbrough FC megszerezte a Portsmouth FC nigériai csatárát, Yakubu Aiyegbenit. A Hansa Rostock védője, Uwe Möhrle az élvonalba frissen feljutott MSV Duisburgba szerződött. A Crystal Palace görög középpályása, Vaszilisz Lakisz visszatér az AEK Athénba.