Vágólapra másolva!
Bryan Robson heves nyilatkozatban cáfolta, hogy Gera Zoltánt hajlandó lenne eladni a kieséstől a Premier League utolsó fordulójában megmenekülő West Bromwich Albion, sőt mi több, a vezetőedző angol lapértesülés szerint 20 millió fontos kivásárlási árat állapítana meg, hogy elriassza a magyar labdarúgó lehetséges kérőit.

Robsont önmagában már az is felbosszantotta, hogy játékosát egyáltalán szóba hozzák rivális csapatokkal, amiért a szakember legfőképpen Gera menedzserét, Vladan Filipovicot hibáztatja. A szakvezető szerint ugyanis Filipovic nem képviseli megfelelően Gera érdekeit. "Nem a játékos érdekében jár el, amikor mindenféle kérőkre hivatkozik, hiszen sem az általa említett klubok, sem más nem keresett meg minket Gerával kapcsolatban. Zoltán nagyon jól érzi magát nálunk, az öltözőben is rendkívül népszerű, ráadásul további kettő plusz egy évig köti hozzánk a szerződése, amelyet eszünk ágában sincs felbontani. Csapatot építeni szeretnénk, nem pedig szétszedni" - mondta az egykori kiváló játékos.

Filipovic ezzel szemben állítja, hogy Gerára igenis szemet vetett a Tottenham Hotspur és az Aston Villa is, habár hivatalos ajánlatot valóban egyik klub sem tett a WBA-nak. És hogy Gera sorsa tényleg érdekli a brit közvéleményt, azt a csatártárs Geoff Horsfield azon nyilatkozata is jelzi, mely szerint a magyar támadó még korábban megsúgta neki: akkor is boldogan maradna a csapatban, ha az kiesik Premier League-ből.