Vágólapra másolva!
Nyolc labdarúgóval, köztük az első keret két kapusával, Roy Carroll-lal és Ricardóval is szerződést bontott a Manchester United, így a posztra egyelőre csak az amerikai Tim Howard maradt hírmondónak.

Peter Schmeichel távozása óta képtelen megtalálni a megfelelő kapust a Manchester United labdarúgócsapata. Az angol Premier League-ben szereplő gárda idén három hálóőrrel vágott neki a bajnokságnak, jelenleg viszont mindössze az amerikai Tim Howard maradt hírmondónak.

Az angol klub ugyanis szerződést bontott Roy Carroll-lal és Ricardóval is. A 16-szoros északír válogatott játékos 2001 júliusában 2,5 millió fontért a Wigantől érkezett, s 70-szer kapott lehetőséget Sir Alex Fergusontól, míg 33 éves spanyol kollégája (akit 2002 augusztusában másfél millió fontért vásárolt meg a klub a Valladolidtól) idén nem jutott szóhoz, de tavaly is mindössze ötször kapott lehetőséget.

Az IrelandON-line már tudni véli azt is, kik a MU kiszemeltjei, a lista első számú jelöltje Iker Casillas, aki nem valószínű, hogy elhagyja majd a Real Madridot.

Paul Robinsonért a hírek szerint túl sokat kérne a Tottenham (pedig távozásával megnyílhatna az út a Spurs magyar kapusa, Fülöp Márton előtt), Sebastien Frey számára már nagyobb a sansz, a pármai kapus ugyanis nagyon szeretne Angliába szerződni.

Esélyes még Jussi Jaaskelainen (Bolton), Mark Schwarzer (Middlesbrough), valamint Carlo Cudicini (Chelsea) is, ám utóbbi két játékos túl van a harmincon, így a szaksajtó nem tartja őket hosszú távú megoldásnak.

További hat játékos - Ramon Calliste, Ben Collett, Daniel Nardiello, David Poole, Lee Lawrence, Paul Tierney - a tartalékcsapatból távozott. A portugál O Jogo című napilap úgy tudja, a Real Madrid nagyon szeretné megszerezni Cristiano Ronaldót, aki egyelőre cáfolta a hírt.