Vágólapra másolva!
A Stadion Hotelben tartotta soros közgyűlését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), a határozatképes létszámban összegyűlt delegáltaknak nyolc napirendi pontban kellett szavazniuk. A közgyűlés elfogadta az MLSZ 2004. évi beszámolóját, az elnökség 1999-2004. évi tájékoztatóját, az MLSZ 2004. évi közhasznúsági jelentését, a 2005. évi költségvetését és beszámolóját a felügyelő bizottság munkájáról.

A szavazásokat megelőző tájékoztatójában Bozóky Imre, az MLSZ elnöke kiemelte, hogy a szövetség gazdálkodása stabil, a 2004-es évet 35 millió forintos nyereséggel zárta a szervezet, s elindultak olyan sikeres programok, mint az OTP-MOL Bozsik Labdarúgó Akadémia és a Minipitch program, valamint akkreditálás előtt áll a felnőttképzés és az UEFA segítségével épül a szövetség új székháza.

A közgyűlés határozott arról, hogy törli szervezeti egységei közül a Magyar Amatőr Labdarúgó Ligát (MALL), valamint a küldöttek azonos szavazati arányt szavaztak meg a 16 első osztályú és a 32 másodosztályú tagnak a Magyar Labdarúgó Liga taggyűlésein. A közgyűlés arról is határozott, hogy 2005. november 30-ig újból összehívja a közgyűlést, ahol az elnökség új alapszabályt terjeszt elő.

Nem született döntés a 14. elnökségi tag ügyében, hiszen az erre a posztra jelölt három személy közül ketten visszaléptek, így csak Ferencz Gyula, Nógrád megyei elnökre lehetett szavazni, ő viszont nem kapta meg a kellő számú voksot, így ebben a kérdésben a következő közgyűlés határoz.