Vágólapra másolva!
A Middlesbrough holland szélsőjét, Boudwijn Zendent a Liverpool FC-vel hozták kapcsolatba. A Manchester City legújabb kiszemeltje a kapusposztra a Norwich City hálóőre, Robert Green.

Az AS Monaco a Girondins Bordeaux középpályását, Carmel Meriemet csábítja. A Stade Rennes érdeklődik az RC Lens nigériai csatára, John Utaka iránt. Az OGC Nice veterán középhátvédje, José Cobos bejelentette visszavonulását.

A Werder Bremen a Sochaux FC középhátvédjét, Sylvain Monsoreau-t szemelte ki

Az Eintracht Frankfurt megegyezett a Hertha BSC rutinos védőjével, Marko Rehmerrel.. A Bundesliga újonca, az MSV Duisburg a szlovén NK Domzale válogatott csatárát, Branko Ilicet igazolná le. A Feyenoord középhátvédjét, Patrick Pauweet-t a Bayer Leverkusen szemelte ki.

Az Athletic Bilbao szeretné 2010-ig meghosszabbítani középpályása, Yeste szerződését. Az RCD Espanyol érdeklődik a brazil Sao Paulo FC csatára, Grafite iránt.

Az AC Milan második számú kapusáért, Christian Abbiatiért a Palermo és a Fiorentina versenyez. A Newcastle United francia középpályását, Laurent Robert-t a Toulouse FC szeretné hazacsábítani. A Portsmouth FC szabadlistára tette két játékosát, a védő David Unsworthöt és a csatár Ricardo Fullert.

A Girondins Bordeaux csatárát, Maruan Camakot a Galatasaray csábítja.