Vágólapra másolva!
A Liverpool FC német középpályása, Dietmar Hamann egy évvel meghosszabbította szerződését a Vörösöknél. A Stade Rennes hatmillió euróért megszerezte az RC Lens nigériai csatárát, John Utakát. Az Aston Villa saját nevelésű csatára, Luke Moore 2008-ig meghosszabbította kontraktusát.

A Chelsea szerb csatára, Mateja Kezman a Sevilla FC-ben köthet ki. A tunéziai Etoile du Sahel guineai védője, Oman Kaalabane az AJ Auxerre-be tart. Az RC Strasbourg az egyiptomi Iszmaila középpályása, Hoszni Abd Rabu iránt érdeklődik.

A Borussia Dortmund a német másodosztályba frissen feljutott Eintracht Braunschweig védőjét, Martin Amedicket szemelte ki. A Schalke 04 a skót Rangers FC grúz védőjét, Zurab Hizanisvilit szeretné leigazolni. A Bayer Leverkusen 800 ezer euróért leigazolta a brazil Cruzeiro védőjét, Athirsont.

Az Arminia Bielefeld közel áll ahhoz, hogy megszerezze a cseh Sigma Olomouc középpályását, David Kobyliket. A Villarreal négy évvel meghosszabbította középpályása, Héctor Font szerződését.

A Girondins Bordeaux brazil középpályását, Eduardo Costát az RCD Espanyol szeretné megszerezni. A Palermo kölcsönvenné a Valencia CF olasz csatárát, Marco di Vaiót. Az OGC Nice a Girondins Bordeaux középpályását, Cyril Roolt szemelte ki.

Az Olympique Marseille közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Sochaux nigériai középpályását, Wilson Orumát. A West Ham United a hírek szerint Fabien Barthezzel tárgyal. Az Internazionale uruguayi védőjét, Gonzalo Sorondót, aki az előző szezont kölcsönben a Crystal Palace-nál töltötte, a Charlton Athletic nézte ki magának.

A Lille OSC középpályása, Stéphane Dumont két évvel meghosszabbította szerződését. A Fulham FC megszerezte a görög Panioniosz cseh kapusát, Jaroslav Drobnyt.