Vágólapra másolva!
A Girondins Bordeaux görög védője, Mihalisz Kapszisz hazatért az Olimpiakoszhoz. A Sevilla FC brazil sztárja, Júlio Baptista visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát. A Newcastle United középpályását, Lee Bowyert egykori klubjával, a Charlton Athletickel hozták kapcsolatba.

Az ukrán Metalurg Doneck perui támadóját, Andrés Mendozát az Olympique Marseille is kiszemelte. A Kaiserslautern kameruni védője, Bill Tchato az OGC Nice-ben kötött ki.

A Bordeaux spanyol szélsője, Albert Riera az RCD Espanyolba tart. Az RC Deportivo szeretné kölcsönvenni a VfL Wolfsburg argentin játékmesterét, Andrés d'Alessandrót. A Hamburger SV kapusa, Martin Pieckenhagen a holland bajnokság újoncához, a Heracles Almelóhoz szerződött.

A Valencia CF olasz középpályása, Stefano Fiore a Fiorentinában köthet ki. Az Atalanta nigériai csatára, Stephan Makinwa a Palermóhoz írt alá. A Juventus FC középpályását, Alessio Tacchinardit a Villarreal CF csábítja.

A Tottenham Hotspur az Aston Villa csatárát, Darius Vassellt szemelte ki. A Portsmouth FC francia csatárát, Diomansy Kamarát a Torino igazolná le. A Cádiz a Cagliari görög portását, Teofanisz Katerjannakiszt nézte ki magának.

Az 1. FC Köln megszerezte a VfL Bochum dán csatárát, Peter Madsent. Az Internazionale balhátvédje, Giovanni Pasquale kölcsönbe az AC Parmához került. A Blackburn Rovers svéd védője, Nils-Erik Johansson a másodosztályú Leicester Citybe szerződött.