Vágólapra másolva!
A 100%Fradi információi szerint egy eddig ismeretlen sérülés miatt kérdéses, hogy Szabics Imre pályára léphet-e még az idei évben a Bundesliga élvonalában szereplő 1. FC Köln csapatában.

A VfB Stuttgarttól érkezett válogatott csatár rejtélyes sérülése miatt még egyetlen labdás edzésen sem tudott részt venni Kölnben. Az első napokban úgy tűnt, hogy Szabicsnak csak két hetet kell kihagynia, de mostanra kiderült, hogy sokkal súlyosabb a helyzet.

Szabics hétfőn Zürichbe utazott, ahol egy nemzetközi hírű lágyékspecialista vizsgálja meg. A 24 éves válogatott futballista hasizom-, lágyék- és szeméremcsontfájdalmakra panaszkodik. Kölnben azt remélik, hogy az alapos kivizsgálás után eldől, mikor számíthatnak a támadóra és milyen módszerrel lehet a leghatékonyabban meggyógyítani.

Jelenleg a műtétet sem tartják elképzelhetetlennek, de nem kizárt egy hosszadalmas, konzervatív kezelés sem. A kölniek így egyelőre csak egy magyar csatárra számíthatnak, Tököli Attila személyében, aki a felkészülési mérkőzéseken eddig a csapat legeredményesebb támadója. Tököli 3 mérkőzésen 3 gólt szerzett, legutóbba Grashoppers ellen talált a hálóba.