Vágólapra másolva!
Nem maradt Debrecenben Giuseppe Signori, a Debreceni VSC-AVE Ásványvíz labdarúgócsapatának olasz kiszemeltje. Helyi források szerint nem is tér vissza.

Bár Debrecenben egész hétvégén arról beszéltek, mennyit erősödhet a bajnokcsapat Giuseppe Signorival, a 27-szeres olasz válogatott várhatóan mégsem a Lokit választja.

A Hajdú Online információja szerint a sztárjátékos az őszi szezon végéig maradt volna a DVSC-nél, de kikötötte, ha külföldre hívják, akkor azonnal mehet. A debreceniek ezt nem fogadták el, így Giuseppe Signori hazautazott. Az olasz klasszis néhány nap gondolkodási időt kért, visszatérésére azonban kicsi az esély.

Szima Gábor, a DVSC elnök-tulajdonosa ugyanakkor hétfőn ajánlatot tett Signorinak, amely csak abban az esetben lép életbe, ha a hajdúságiak sikerrel veszik a Hajduk Split elleni Bajnokok Ligája-selejtezőt.

"Tekintettel arra, hogy a játékos régóta saját edzővel és nem csapattal készül, valamint figyelembe véve a múltját és korát, a mai nap folyamán ajánlatot teszünk Signorinak. Amennyiben elfogadja a feltételeket, azok csak akkor lépnek életbe, ha a csapat továbbjut a Hajduk Split ellen. Ellenkező esetben nincs értelme annak, hogy leigazoljuk" - mondta Szima.

[origo]