Vágólapra másolva!
Olasz lapértesülések szerint az Internazionale labdarúgócsapata leigazolta Luis Figót és Walter Samuelt, a Real Madrid portugál és argentin kiválóságát.

A Gazzetta dello Sport információ alapján a 2000-ben Aranylabdát nyert Figo kétéves szerződést kötött az érte három és fél millió eurót fizető klubbal, míg az AS Romával 2001-ben bajnoki címet nyert Samuel egy évre kölcsönbe kerül a milánóiakhoz.

A Real Madridnál egyelőre nem a tavaly 22 millió euróért szerződtetett argentin védő távozása a fő probléma. Ezúttal David Beckham szólalt meg, aki kijelentette, bízik abban, hogy honfitársa, Michael Owen helye annak ellenére nincs veszélyben, hogy klubjuk minden áron szeretné leigazolni a brazil Robinhót a Santostól.

"Jó lenne, ha Michael maradna, mert először is jó barát, másodszor pedig nagyszerű játékos" - jelentette ki az angol válogatott csapatkapitánya.

Robinho érkezése valószínűleg ismét háttérbe szorítaná Owent a királyi gárdánál, mivel a csatároknál így is Ronaldo és Raúl mögött áll Vanderlei Luxemburgo vezetőedző rangsorában. A 21 éves tehetségért 30 millió dollárt ajánlott a spanyol gárda, de a Santos 50 milliót kér, így egyelőre nem született megállapodás.

Owen az elmúlt szezonban is kevés játéklehetőséghez jutott, ennek ellenére 13 találatával együttese második legeredményesebb futballistája volt Ronaldo mögött. Az aranylabdás támadót hírbe hozták korábbi csapatával, a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpoollal, mivel úgy tűnik, a spanyol fővárosban a jövőben sem lesz a kezdő tizenegy tagja.