Vágólapra másolva!
Az 1. FC Kaiserslautern görög csatára, Ioannisz Amanatidisz az Eintracht Frankfurtba szerződött. A Wigan Athletic leigazolta a Celtic FC svájci védőjét, Stéphane Henchozt. A Middlesbrough FC a Rangers FC dán szélsőjével, Peter Lövenkrandsszal tárgyal.

A Portsmouth FC érdeklődik a Norwich City középpályása, Damien Francis iránt. A VfL Wolfsburg a Metalurh Doneck grúz középpályását, Levan Ckitisvilit szemelte ki. A Real Madridot ezúttal a Sevilla FC két focistájával, Júlio Baptistával és Sergio Ramosszal hozták kapcsolatba.

A VfB Stuttgart legújabb kiszemeltje az Atlético Madrid dán szélsője, Jesper Grönkjaer. A Girondins Bordeaux fiatal középhátvédjét, Marc Planust az RSC Anderlecht csábítja.

A Manchester City bejelentkezett a Paris Saint-Germain jobbhátvédjéért, Bernard Mendyért. A Valencia CF a a Bayern München francia jobbhátvédjét, Willy Sagnolt vinné. A West Bromwich Albion másfélmillió fontért megvette a Modena csatárát, Diomansy Kamarát, aki az elmúlt idényt kölcsönben a Portsmouth FC-nél töltötte.

A Cádiz CF leigazolta a Celta Vigo argentin védőjét, Eduardo Berizzót. AZ 1. FC Kaiserslautern megszerezte az elefántcsontparti támadót, Boubacar Sanogót a szaúdi Al Aintól.

A Tottenham Hotspur szerződtette az Internazionale holland középpályását, Edgar Davidsot. A Real Zaragoza argentin védője, Gabriel Milito 2010-ig meghosszabbította szerződését.