Vágólapra másolva!
Gólparádét hozott a MAI CASCO Futball Grandprix, amelyen a magyar All Star-csapat 6-6-os döntetlent ért el a Forma-1-esek válogatottja, a Nazionali di Piloti ellen szerdán a Puskás Ferenc-stadion közel 20 ezer nézője előtt. Tekintse meg a találkozó góljairól készült videofelvételt, valamint a sztárokkal készített interjúinkat!

Gólok és sztárinterjúk - exkluzív video a gálameccsről!

Az eredmény persze másodlagos volt, fontosabb volt annál, hogy a bevételt jótékony célra fordították, s hogy a szurkolók egy remek estét tölthettek el a Puskás Ferencről elnevezett arénában. Sztárokban nem volt hiány (Alonso azért egy picit hiányzott), az elhelyezés pedig alternatív volt, a pénteki Placido Domingo-koncert színpadán foglalhattak helyet a "fontos emberek", a sztárfeleségek egyaránt. A VIP-színpadon az egyik főszereplő is megjelent, a spanyol operaénekes, a kezdőrúgás bevállalója, a már említett Domingo, aki hibátlan eleganciával járt fel s alá, azt pedig csak az éles szeműek vehették észre, hogy öltönye egy fekete stoplissal végződött - hiába, egy szövetségi kapitánynak sportosnak is kell lennie...

A meccs - Puhl Sándor sípszavára - negyed kilenckor kezdődött, elsőként Eperjes Károly, a 6:3-as kultuszfilm Tuttijának a csukafejesét figyelte a nagyérdemű, majd Baumgartner sprintelt egy nagyot, de egykori F1-esünknél gyorsabb volt a labda. A 49-es lábméretű kéziskirály Pérez Carlos egy felhőfejessel hívta fel magára a figyelmet, majd a Megasztár-kritikus Settenkedőt sprintelte le egy Forma-1-es. Csank János, a markáns arcú Sopron-edző helyén volt a kapuban, majd Zsoltink lőtt mellé.

Következett egy remek háromszögezés: Illés Béla (a legnagyobb király) Szamócához továbbított, a német bajnok Lisztes Krisztián jutott labdához - remekül tilitoliztak a mieink. Perez 4 méteres "majdnem öngólja" után Lékó, a sakkozó cséká szabadított fel Fisichella elől, aki nem sokkal később kapáslövéssel próbált meg Csank kapusunkra ráijeszteni - mindhiába.

A másik oldalon Schumi kapott labdát, a hétszeres F1-bajnok 25-ről ellőtt a kapunk előtt. Baumgartner viszont nem kegyelmezett, a Csankról kipattanó labdát a kapuba pofozta közelről (0-1).

A gól után Eperjes a jobb oldalon kavargatott, a poénkirály Nacsa Olivér pedig meghalt a szépségben, azaz - nem jött össze az egyenlítés. De magyar All Starként focizott Illés Béla is, s ha ő a pályán van, akkor esély kevés a másik oldalon - 14-ről csavart, a labda meg a kapu bal oldalában landolt. Csakúgy, mint az NB I-ben - van neki már több mint 500 magyar topligás meccsből (az állás: 1-1).

Forrás: [origo]

Az F1-es csillagok is nyilatkoztak az [origo]-nak!

A labda Schumihoz került, s ekkor legalább akkora "zajt" csapott a nagyérdemű, mint Illés iménti góljánál - nemhiába, a világ egyik legnagyszerűbb sportolója focizgatott a Puskásban...

A Fradi BL-hőse, Kuntic fejbe lőtte Capellit, Lékó meg remek cselt csinált, indítása azonban felejthetőre sikeredett. Ezt követően újfent MS villant, a ferraris passza után Pantano 1-2-re módosította az állást. Baj van!

Az igen technikásnak tűnő Fisichella egy távoli bombával mutatkozott be, amire Lékó egy parádés, külsővel rászúrt 11 méteres lövéssel válaszolt. Schumi megint jobbról, 17-ről vállalkozott, de lökete újfent elkerülte a magabiztos Csank kapuját.

A szintén remeklő Massa lefutotta a kissé lomha Hajós "zaziazágyban" Andrást, a hazai hálóőr hárított. Az Amerikát is megjárt szuper hokikapus Szuper Levente meglepetésre mezőnyjátékosként került be a csapatba, ám az már nem volt meglepő, csak mulatságos, amikor látványosan, sarokkal blokkolt egy kapu előtti F1-es lövést. Egy hazai "lyukrúgás" után Massa 8-ról nem kegyelmezett, már 1-3 oda.

Csank ziccert hárított, majd egy beadás után kiesett a kezéből a labda - Engel lő, 1-4... Szép magyar gurigázás után Szuper 20-ról rászúrta, fölé, majd Varga Zoltán egykori FTC-zseni lőtt 22-ről kevéssel mellé.

Jól jött a szünet a mieinknek, de Schuminak is, aki odasétált és megcsókolta feleségét, Corinnát.