Vágólapra másolva!
Az Arsenal FC érdeklődik a Newcastle United középpályása, Jermaine Jenas iránt. A Charlton Athletic megszerezte a Sunderland AFC-től távozó norvég kapust, Thomas Myhrét.

Az RC Deportivo a brazil Internacional csatárát, Fernandaót szemelte ki. Az RCD Mallorca az argentin River Plate védőjével, Eduardo Tuzzióval szeretne erősíteni.

A Manchester City az Aston Villa perui középpályását, Nolberto Solanót igazolná le. A Juventus FC máris szerződést hosszabbítana a tavaly nyáron leigazolt svéd csatárral, Zlatan Ibrahimoviccsal.

A Celta Vigo a Rayo Vallecano brazil focistáját, Irineyt semelte ki. A Manchester United középhátvédje, Rio Ferdinand hosszas huzavona után 2009-ig meghosszabbította szerződését.

A West Ham United leigazolta a cseh Viktoria Zizkov fiatal csatárát, Petr Mikolandát. Bernardo Corradi, a spanyol Valencia olasz válogatott labdarúgója kölcsönben az AC Parma csapatában folytatja pályafutását.

Az Udinese leigazolta Abel Aguilart és Cristian Zapatát, a kolumbiai Deportivo Cali két, egyformán utánpótlás-válogatott tehetségét. A 20 éves Aguilar és a 19 esztendős Zapata a napokban utazik Udinébe, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.