Vágólapra másolva!
A DVSC Futball Szervező Rt. péntektől Debrecenben megkezdi a jegyek árusítását a Puskás Ferenc-stadionban augusztus 24-én 20.30-kor sorra kerülő Debreceni VSC-AVE Ásványvíz - Manchester United Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóra. A belépők ára 4000, illetve 8500 forint. 

A bérleteseknek ismét elővételi joguk lesz, amellyel pénteken 9-től 18 óráig és szombaton 9-től 13 óráig élhetnek a DVSC Oláh Gábor utcai VIP-termében. A nem bérletes szurkolók szombaton 13 órától 18 óráig három helyen, a már említett VIP-teremben, a Royal Casinóban és a Debrecen Plazában található DVSC-ajándékboltban vásárolhatnak jegyet.

Ugyancsak pénteken és szombaton 9-18 óráig a DVSC Futball Rt. folytatja az idényre szóló bérletek árusítását az Oláh utcában. Vagyis azok, akik ezen a két napon bajnoki szezonbérletet váltanak, a Manchester United elleni visszavágóra történő jegyvásárlásnál is előnyben lesznek.

A klub a Debrecenben megmaradó jegyeket az I. és II. osztályú labdarúgóklubok között kívánja értékesíteni, az ezek után megmaradó jegyek sorsáról a klubot működtető részvénytársaság később dönt.

A keddi angliai odavágón a Manchester United 3-0-ra legyőzte a magyar bajnokot.