Vágólapra másolva!
A Careers Management Group tájékoztatása szerint, a válogatott és az MTK védője, Juhász Roland a 27-szeres belga bajnokcsapatban, az RSC Anderlechtben folytatja pályafutását.

A korábbi UEFA-kupa győztes, kétszeres KEK-győztes klub hosszas tárgyalásokat követően, több egyesületet is megelőzve állapodott meg Juhász korábbi klubjával, az MTK-val. A 22 éves játékos a mostani szerződést követően a legmagasabban jegyzett magyar hátvéd, hiszen olyan összegért cserélt gazdát a játékjoga, amely rekordnak számít a hazai védők között.

Több angol és egy holland klub is versenyben volt a játékosért, aki vasárnap délután utazott Brüsszelbe, ahol hétfőn délelőtt tüzetes orvosi vizsgálaton esett át, majd délután aláírta három évre szóló szerződését. A játékos idén komoly erőpróba előtt áll, hiszen csapata a BL-csoportkörben a Chelsea, a Liverpool és a Betis ellen is megmérkőzik majd.

Juhász Roland hétfő délután Brüsszelben sajtótájékoztató keretében mutatkozik be a belga sajtónak, ahol az 5-ös mezt viseli majd. A labdarúgó az elkövetkező napokat Magyarországon tölti majd, és a válogatottbeli kötelezettségeinek teljesítését követően utazik vissza Brüsszelbe.

[origo]