Vágólapra másolva!
Az FC Fehérvár jutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Magyar Kupa keddi egyetlen mérkőzésén a Baktalórántháza ellen. Csertői Aurél csapata mindkét félidőben betalált a másodosztályú csapat hálójába, így Schwarcz és Alumona góljaival 2-0-ra megnyerte az összecsapást.

Labdarúgó Magyar Kupa, 3. forduló:
Baktalórántháza - FC Fehérvár 0-2 (0-1)
Baktalórántháza, 1000 néző
v: Szabó S.
Baktalórántháza: Petranics - Szenes, Deák, Bodnár, Márkus - Kozma A. (Török, 75.), Rakóczi, Ignácz (Németh, 75.), Pálvölgyi - Kozma J. (Molnár, 85.), Szilágyi.
FC Fehérvár: Sebők - Csizmadia, Koller, Horváth G., Vincze Z. - Schwarcz (Bartyik, 76.), Bozic, Farkas B., Györök (Nagy D., 66.) - Alumona (Disztl, 82.), Sitku.
gól: Schwarcz (38.), Alumona (68.)
sárga lap: Szenes (41.)

38. p.: Egy jobb oldali támadás végén Farkas Balázs célozta meg a kaput, de a védőkön megpattant a labda, Horváth Gábor azonban rögtön középre fejelte Schwarcz Zoltánhoz, aki két méterről a kapu közepébe lőtt. (0-1)

68. p.: Bozic veszélyeztetett, lövését azonban a kapus szögletre mentette. A sarokrúgást Vincze végezte el, Koller fejesét a gólvonalról kivágták a védők, de a labda Alumona elé került, aki két méterről a kapuba lőtt. (0-2)

A 90 perc során az FC Fehérvár akarata érvényesült, de a hazaiaknak is voltak ígéretes próbálkozásaik, amelyek kimaradtak, így az első osztályú csapat megérdemelten jutott tovább.

(MobilPress)