Vágólapra másolva!
A címvédő Debrecen egygólos győzelmet aratott Kaposváron a labdarúgó Borsodi Liga második fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A Loki sikerével feljött a harmadik helyre a tabellán.

Borsodi Liga, 2. forduló, elhalasztott meccs:
Kaposvári Rákóczi - DVSC-AVE Ásványvíz 1-2 (1-2)
Kaposvár, 3000 néző
v.: Solymosi
Kaposvár: Balajcza - Finta (Tereánszki-Tóth 57.), Petrók, Mező - Kovácsevics, Nagypál (Andruskó 61.), Bank, Máté P., Pintér - Oláh (Szakály P. 70.), Zsolnai.
Debrecen: Csernyánszki - Kiss Z., Máté P. (Hegedűs Gy. 67.), Komlósi, Szatmári (Szabó O. 19.) - Mészáros, Virág, Sándor T., Halmosi - Brnovic (Dombi 51.), Sidibe.
gól: Zsolnai (25.), illetve Pintér (28., öngól), Sidibe (30.)
kiállítva: Virág (91.)
sárga lap: Andruskó (61.), Kovácsevics (83.), illetve Kiss Z. (27.), Virág (79., 91.), Sidibe (83.)

25. perc: Pintértől Nagypál kapott átadást, pontosan továbbított Zsolnaihoz, a kaposvári támadó három szép csel után 17 méterről jobbal lőtt, a labda védhetetlenül vágódott a bal felső sarokba (1-0).

28. perc: Brnovic lőtt középről, 18 méterről, a labda irányt változtatott Pintéren, és mindenkit meglepve a jobb alsó sarokban kötött ki (1-1).

30. perc: bal oldali vendégtámadás végén a hazai kapu előtt több kaposvári védő is elvétette a labdát, Sándor Sidibe elé passzolt, aki 4 méterről a kapu közepébe lőtt (1-2).

86. perc: Kaposvári szabadrúgás után Andruskó próbálkozott 26 méterről, a labda a felső lécet találta telibe.

Mindkét kapu előtt adódtak szép számmal helyzetek. A vezetés megszerzése után a Kaposvár zavarodott meg: a hazaiak védelmi megingásait néhány perc alatt kihasználta a bajnok. A félidő hátralévő részében már az történt a pályán, amit a Debrecen akart.

Szünet után is lendületben maradtak a vendégek, a kaposváriak edzője pedig cserékkel próbálta meg felfrissíteni csapatát. A vendéglátók ezen az estén lassan és pontatlanul szőtték támadásaikat, így még az egyenlítésig sem jutottak el.