Vágólapra másolva!
Hírügynökségi információk szerint a Scotland Yard kihallgatta, majd őrizetbe vette Cristiano Ronaldót, a Manchester United portugál labdarúgóját. A hírt sem a rendőrség, sem a manchesteri klub nem erősítette meg.

A Scotland Yard az után kezdett nyomozni, hogy szexuális zaklatás miatt feljelentést tett két fiatal nő. Az eset állítólag október 2-án, egy londoni szállodában történt, a Manchester United 1-jén éppen a fővárosban játszott a Fulhammel.

A brit sajtó már az elmúlt napokban pontosan körülírta, hogy melyik futballista került gyanúba, a rendőrségi kihallgatásig azonban egyik lap sem közölte a nevet. Cristiano Ronaldo tagadja, hogy köze lenne a bűnügyhöz, azt állítja, hogy a történet kitaláció, és kitervelt akció áldozata.

Carlos Quieroz, a Manchester United pályaedzője szerint semmi különös nem történt. Ronaldo már napok óta tudta, hogy a keddi Bajnokok Ligája-mérkőzés után kihallgatják. "Nem komoly az ügy. Délelőtt edzett, majd bement a rendőrségre vallomást tenni" - fogalmazott a tréner.

"Egyelőre nem gyanúsították meg, egyszerűen csak érkezett egy feljelentés, aminek a végére akarnak járni" - tette hozzá, arról azonban nem beszélt, hogy a futballistát valóban benntartották-e, és ha igen, miért.