Vágólapra másolva!
Gera Zoltán már edzésbe állt, de továbbra sem léphet pályára. A Bolton elleni hétvégi bajnokival kapcsolatban már korábban kiderült, hogy a West Bromwich Albion játékosa hiányzik majd Bryan Robson csapatából, de pénteken az is eldőlt, hogy a Fulham elleni Ligakupa-mérkőzést is kihagyja.

Gera Zoltán pénteken ismét erőfejlesztő gyakorlatokkal készült, majd megpróbálkozott a futással is, sőt a fizikoterápiás trénerrel végzett edzés során már a labda is előkerült. Gerzsonnak azonban még mindig vannak fájdalmai:

"Sajnos még mindig érzek fájdalmat a hasfalamban, és a lágyékomnál, így egyelőre kérdéses, hogy mikor kapcsolódhatok be a közös munkába. Azt már eddig is tudtam, hogy a Bolton elleni hétvégi bajnokit ki kell hagynom, de most már biztosnak tűnik, hogy a Fulham elleni keddi Ligakupa-találkozón sem léphetek pályára.

Nagyon hiányzik már a játék, de nincs mit tennem, mint türelmesen gyakorolni. Az erőnléti edzőnk azzal biztat, hogy a hasamban érzett fájdalom napról napra enyhülni fog, és rövidesen már semmit sem érzek majd. Addig nincs mit tennem, mint dolgozni keményen, az edzések között minél többet pihenni és persze szurkolni a srácoknak a Bolton és a Fulham ellen."