Vágólapra másolva!
Gera Zoltán, a West Bromwich Albion légiósa új alsómezt kapott, melyet a tervező cég a játékos teljesítményigényéhez igazított. A terméket a sportolók tapasztalatait és véleményét is figyelembe véve alkották meg.

A Nike Pro nevű mez hálós anyagból készült, szellőzőbetéteket alkalmaz az erősebben felmelegedő testtájakon, a hát felső részén és a hónaljrészen. Ezzel lassítja a testhőmérséklet növekedését, tehát a sportoló hosszabb ideig képes kényelmes módon jó teljesítményt nyújtani.

A termék a szabadalmaztatott Dri-FIT technológiát alkalmazza, amely a test felszínéről a ruházat külső felületére vezeti el az izzadságot, mely onnan könnyen elpárolog. A nedvesség elvezetése révén csökken a ruha súlya, így a sportoló tovább élvezheti a száraz és kényelmes viselet előnyeit.

A ruházat puha, rugalmas, mikroszálas anyagból készül, amely szorosan tapad viselője testére, így nyomást gyakorol az izomzatra, és kiemeli a testalkatot. A maximális kényelem érdekében a ruhadarab csőszerű szabással készült, ami azt jelenti, hogy a törzs oldalsó részén nincs varrás. A váll- és nyakrészen futó varrás lapos öltésű, így nem dörzsöli a bőrt.

A terméket hazánkban Gera Zoltán mellett Báder Márton kosárlabdázó is tesztelte. "Az új alsómez észrevétlenül simul rá a testemre, így a ruházatom nem zavar a mozgásban, kizárólag a játékra tudok összpontosítani" - mondta Gera Zoltán.