Társoldalunk:

MTK: Fülöp Ferenc távozik, de marad

2005.11.06. 15:07
Lemondott az MTK Budapest klubigazgatói tisztségéről Fülöp Ferenc, de továbbra is a futballklubnál dolgozik. Utódja Domonyai László lesz, aki eddig az MTK játékos-megfigyelőinek a munkáját vezette.

A döntésről Fülöp Ferenc szombat este elsőként a csapat játékosait tájékoztatta a Fehérvár FC ellen 1-0-ra elvesztett mérkőzés után. "Egy hónappal ezelőtt már leültünk a klub tulajdonosaival, vezetőivel, s jeleztem nekik, hogy váltani szeretnék, kértem, bízzunk meg mást a klub napi ügyeinek irányításával" - mondta Fülöp Ferenc.  

Fülöp a jövőben szervezési és koordinációs feladatokkal fog foglalkozni, hiszen - mint mondta - az MTK ma három futballklubból áll. A 12 és 15 év közötti korosztályok labdarúgói az MTK Hungária FC keretében játszanak, a 15 és 18 év közöttieket az MTK Hungária Kft. foglalkoztatja, míg a felnőtt csapat és a juniorok az MTK Budapest Kft. együtteseiként lépnek pályára.    

"Szeretett klubomnál kilenc évet töltöttem el játékosként, az utóbbi tizenegy esztendőben pedig vezetőként dolgoztam itt, s a labdarúgáshoz kötődő jövőmet továbbra is az MTK-nál képzelem el" - jelentette ki Fülöp.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK