Vágólapra másolva!
A 100%Fradi információ szerint közös megegyezéssel szerződést bontott az FTC Rt. és László Csaba vezetőedző. A Borsodi Ligában jelenleg 12. helyezett labdarúgócsapat edzéseit ideiglenesen Vass László másodedző vezényli, s az új tréner kinevezéséig (amelyre legkésőbb csütörtökig sor kerül) ő ül majd a kispadon.

A helyszínen izgulná végig a 2006-os vb-döntőt? Játsszon velünk!

Sajtóértesülések szerint a tavalyi ezüstérmes gárdánál, mint lehetséges utód, felmerült Verebes József és ifjabb Albert Flórián neve is, ám mindketten cáfolták, hogy a klub megkereste volna őket.

Az állítólagos megkeresésről a Pro-licenccel rendelkező Verebes a következőket mondta az [origo]-nak: "Nem tudok semmit, engem senki nem keresett meg ez ügyben." Azon kérdésünkre, hogy ha felkérnék, vállalná-e, a tréner annyit mondott: nem szereti a feltételezéseket: "Én nem játszom ilyeneket, öreg edző vagyok már!"

A ferencvárosi utánpótláscsapat szakmai igazgatója, ifjabb Albert Flórián elárulta, nem volt még arról szó, hogy a nagycsapat mellé kerüljön: "Semmilyen ajánlattal nem kerestek még meg. Álom lenne, de ez nem ilyen egyszerű, le kell ülni, hiszen jelenleg is alkalmazásban vagyok a Ferencvárosnál, ám ha felkérnének, vállalnám!" - jelentette ki az egykori Fradi-kedvenc.

A szakember az FTC lehetőségeiről is beszélt az [origo]-nak: "Biztos, hogy jobban lehetne szerepelni a mostaninál, ennél többet ki lehet kihozni a csapatból. A Fradi nem fog kiesni, ez nem vitás, de mindenképp váltásra van szükség."

A Ferencváros jövőjét nagyban befolyásolja az Üllői úti hat plusz két hektáros ingatlan sorsa: a terület vagyonkezelői jogának értékesítésével kapcsolatos, nyílt pályázatról szóló szerződést épp hétfőn írta alá Ábrahám Attila, a Nemzeti Sporthivatal (NSH) elnöke és Furulyás János, az FTC elnöke. Albert érdeklődésünkre erről is elmondta a véleményét: "Természetesen minket, az utánpótláscsapatot is befolyásol az ügy, hiszen mi sem vagyunk teljesen kifizetve!"

Az FTC Rt. igazgatósága hétfőn, rendkívüli ülésen jutott arra az álláspontra, hogy a csapat rossz szereplése miatt változtatásra van szükség a szakmai stábban. A zöld-fehérek 11 forduló után két győzelemmel, négy döntetlennel és öt vereséggel a 12. helyen állnak a Borsodi Ligában. Szombaton az újonc REAC nyert 2-0-ra az Üllői úton, a rákospalotaiaknak ez volt az első idegenbeli győzelmük.

Furulyás János az MTI-nek azt mondta, folyamatosan tárgyal a lehetséges jelöltekkel és legkésőbb csütörtökig kinevezik az új szakembert. "Szeretnénk szerda este bemutatni az új trénert, de lehet, hogy csütörtökre hozzuk meg a végleges döntést", mondta Furulyás. "Neveket a tárgyalás időszakában nem mondanék."