Vágólapra másolva!
A West Bromwich Albion hivatalos honlapja szerint Bryan Robson akár már december 17-én, a Portsmouth elleni idegenbeli Premier League-találkozón bevetheti Gera Zoltánt.

A weboldal kiemeli: a szombaton Birminghamben rendezendő WBA-Manchester City találkozó még túl korai lenne a "mágikus magyar" bevetésére, aki négy héttel ágyéksérülése után már teljes edzésmunkát végez, és a vártnál hamarabb visszatérhet.

Gera idén eddig hat meccsen lépett pályára a West Bromban, legutóbb októberben a Blackburn ellen 2-0-ra elveszített találkozón. Bryan Robson már nagyon várja, hogy Gerzsonnal a kezdőben futhasson ki csapata a bajnokságban: "Zoltán már nagyon jól teljesít az edzéseken, reménykedem, hogy jövő héten már harcra kész állapotban lesz. A sérvműtét minden futballistára másképp hat, valakinek négy, míg másoknak hét hétig is eltarthat a felépülés. Gera viszont rendkívül profi játékos, s a szervezete hamar túltette magát a betegségen."

Robson hozzátette: januárban Gera Zoltánra és Kevin Campbellre kulcsszerep vár a csapaton belül, a WBA-menedzser ugyanis Nwankwo Kanura (Nigéria) és Diomansy Kamarára (Szenegál) sem számíthat az év eleji, egyiptomi Afrika-kupa miatt.

"Idén nem láthattunk még, igazán mire képes Kevin és Zoltán. Mindkettőjükkel beszéltem, és arra számítok, hogy karácsonykor már újra a tavalyi formájukat idézik majd. Szükségem lesz rájuk, mivel Kanut és Kamarát nélkülöznöm kell."