Vágólapra másolva!
Az őszi bajnok Újpest labdarúgócsapatának vezetése kirakta az első csapat keretéből Feczesin Róbertet, mivel július 1-jei hatállyal aláírt a Sopronhoz. Dányi Szilárd ügyvezető igazgató a szerdai edzés előtt tájékoztatta erről a játékosokat.

A válogatott csatár szóban megállapodott a lila-fehér klubbal a folytatásról, majd - július 1-től - mégis a soproniakhoz kötelezte el magát, erről azonban nem tájékoztatta jelenlegi klubjának vezetőit.

A fejlemények ismeretében szerdán tárgyalóasztalhoz ültek a tulajdonosok: Kovács Péter és Vízer László Máriusz mindenben megegyezett egymással, így a 20 esztendős futballista már a tavaszi szezonban Selymes Tibor együttesét erősítheti, ami azt jelenti, hogy a soproni üzletember kivásárolta Feczesint jelenlegi kontraktusából. Az anyagi részleteket nem hozták nyilvánosságra a felek.

Szintén a Sopronnal kapcsolatos hír, hogy próbajátékra érkezett a kameruni születésű, de francia állampolgárságú 24 éves csatár, Simon Bissai, aki a Paris Saint-Germain keretének volt tagja. A támadó a neves francia gárda alacsonyabb osztályban szereplő amatőr együttesében az ősszel 9 gólt szerzett.