Vágólapra másolva!
Az Urbán Flórián vezette REAC együttese nyerte az öt élvonalbeli együttes részvételével Debrecenben megrendezett Tippmix-kupa téli teremlabdarúgó-tornát. Az utolsó mérkőzést sajnálatos módon nem játszotta le az Újpest a Debrecen ellen, mert Bánka Kristóf, aki korábban a REAC és az Újpest együttesében is megfordult, vasárnap váratlanul elhunyt.

Az első mérkőzésen a hazaiak játszottak a REAC együttesével, és a végső győzelemre törő debrecenieket, Nyerges utolsó pillanatokban szerzett találatával győzték le. Aztán az Újpest nagy csatában gyűrte le a DVTK-t, a szurkolói felhangoktól sem mentes mérkőzésen, míg a Pápa legyőzésével Urbán Flórián együttese már második sikerét aratta a délután folyamán.

Második ellenfelük (DVTK) ellen már sikerült megszerezni első pontjaikat Sándor Tamáséknak a nézők nagy örömére, ezután pedig következett a Pápa nagyarányú veresége az Újpest ellen, majd az addig jól szereplő Rákospalota kikapott a DVTK-tól.

A Pápa ezután újabb vereséget könyvelhetett el, ezúttal a Debrecentől. A REAC forró hangulatú mérkőzésen győzte le az újpesti csapatot, és ezzel megszerezte a végső győzelmet, mivel azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény döntött, ők pedig mind az Újpest, mind a Debrecent legyőzték.

A DVTK Pápa elleni sikere szépségtapasz volt a mai produkciójukra. Az utolsó mérkőzést nem játszották le, mert Bánka Kristóf halálhíre mélyen megrendítette az egykori játékostársakat. Bánka Kristóf 24 éves volt, korábban megfordult a REAC, az Újpest, az MTK és a Nyíregyháza csapatában is.

A díjátadás alkalmával az elhunyt emléke előtt egyperces néma csenddel adóztak a csapatok, majd végeredményt nem hirdettek, csak a győztest nevezték meg. Az addig vehemens szurkolói csoportok sportszerűen, minden együttest és különdíjazottat megtapsolva távoztak a Főnix-csarnokból.

Eredmények:
REAC - DVSC-AVE Ásványvíz 2-1
Újpest - Diósgyőri VTK 2-1
REAC- Lombard FC Pápa 3-1
A Lombard játékosa, Lászka Balázs ezen a találkozón súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett.
DVSC-AVE Ásványvíz - Diósgyőri VTK 4-2
Újpest - Lombard FC Pápa 7-1
Diósgyőri VTK - REAC 5-4
DVSC-AVE Ásványvíz - Lombard FC Pápa 3-2
REAC - Újpest 3-1
Diósgyőri VTK - Lombard FC Pápa 3-1
DVSC-AVE Ásványvíz - Újpest nem játszották le

A torna győztese a REAC lett, további sorrendet nem hirdettek.

Különdíjasok:
legjobb mezőnyjátékos: Tóth Norbert (Újpest)
legjobb kapus: Sandro Tomic (DVSC-AVE Ásványvíz)
gólkirály: Torma Gábor (REAC) 5 gól

(Mobilpress)