Vágólapra másolva!
Az első félidő után félbeszakadt a labdarúgó Borsodi Liga listavezetőjének, az Újpest FC-nek a szerdai nagyszombati felkészülési mérkőzése a Spartak Trnava ellen. 

A gól nélküli első félidő végén a két csapat futballistái összeverekedtek egymással, a szlovák játékvezető az újpestiek játékosát, Füzi Ákost kiállította. Az újpestiek hivatalos honlapja szerint a magyar együttes tekintettel arra, hogy edzőmeccsről van szó, a második 45 percet is 11 emberrel szerette volna lejátszani, amihez a hazaiak nem járultak hozzá. Ezért Mészöly Géza vezetőedző lehívta együttesét a pályáról.

"Nem a kiállítás volt a döntő ok" - mondta Mészöly Géza. "Kemény, fagyos volt a pálya talaja, és az erélytelen játékvezetés miatt mindkét oldalon elég sok volt a durva szabálytalanság. A félidő hajrájában történtek miatt elég feszült volt a hangulat, nem akartam, hogy a játékosaim közül bárki is megsérüljön, ezért jobbnak láttam, ha nem folyatjuk a meccset. A kiállításról egyébként az a véleményem, hogy Füzi valóban ellökte ellenfelét, az azonban elkerülte a játékvezető figyelmét, hogy előtte Ákost könyökkel megütötték."